معرفی چند سایت معتبر اقتصادی

جناب آقای حسن دلیری از کارشناسان و نویسندگان حوزه‌ی اقتصاد طی مطلبی در وبلاگ‌شان به معرفی چند سایت معتبر اقتصادی پرداخته‌اند که عیناً از وبلاگ ایشان نقل می‌کنم:

=================================

همواره برای کسانی که تازه شروع به کار پژوهشی و تحقیقاتی می‌کنند، یافتن آمار اقتصادی بسیار مشکل  و گاهی ناممکن است. هر چند با اندکی تلاش در سایت‌های اینترنتی قادر خواهند بود تا  آمار و اطلاعات را بدست آورند، اما در پاره‌ای موارد زمان زیادی برای این موضوع صرف شده، و حتی سبب صرف‌نظر کردن پژوهشگران جوان از انجام کار تحقیقاتی می‌شود.


بنا به این اصل، در این پست تعدادی از سایت‌های معتبر را لینک می‌دهم تا شاید، راه اقتصادخوانان جوان برای تحقییق  و پژوهش آسان‌تر شود.

world development indicator:

که دارای گستره‌ی  وسیعی از داده‌های خام آماری برای تمامی کشورهای دنیا در دوره ۱۹۶۰ تا  الان هست، لازم به ذکر است این داده‌ها هر ساله جمع‌آوری شده و در یک سی.دی نیز تکثیر می‌شود، بنابراین  این بانک اطلاعاتی چه به صورت آنلاین و چه به صورت هارد دیسک قابل استفاده است.

nation master

این سایت نیز گستره‌‌ی  وسیعی از آمارها را برای تمامی کشورهای دنیا داراست، تفاوتش با قبلی در این است که قادرید به صورت آنلاین بین متغیرها تحلیل های همبستگی ساده انجام داده و یا نمودار رسم کنید. در ضمن این سایت بسیاری از آمارهای  مربوط به متغیرهای کیفی‌تر (که سایت قبلی نداشت) را دارد.

OECD

سایت مربوط به کشورهای «او. ای. سی. دی» است و دارای اطلاعات اقتصادی اجتماعی دقیقی از این کشورها می‌باشد.

UNCTAD

در این سایت شما قادر خواهید بود اطلاعات نابی از آمارهای مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی، سرمایه ‌‌گذاری مستقیم خارجی  و … برای تمامی کشورهای دنیا بیابید.

Penn World Data

در این لینک هم می‌توانی آمار اقتصادی کشورهای دنیا و بااخص امریکا را بیابید.

ILO

سازمان جهانی کار، از این لینک می توانید تمامی، آمار و اطلاعات مر بوط به نیروی کار و تمام موارد جانبی مربوط به آن را بدست آوردید…

=================================

پی‌نوشت اول:

ضمن تشکر از زحمت‌های آقای دلیری، بی‌مناسبت نیست که من هم دو سایت معتبر در حوزه‌ی نفت و انرژی را معرفی کنم:

اول: اداره‌ی اطلاعات انرژی آمریکا در در این‌جا

دوم: آژانس بین‌المللی انرژی در این‌جا

پی‌نوشت دوم: از طریق  وبلاگ آقای دلیری باخبر شدم که  دانشجویان  دکتر محسن رنانی هم وبلاگی حاوی آراء و تحلیل‌های ایشان تاسیس کرده‌اند که در این‌جا می‌توانید ببینید.

اگر به اخبار اقتصادی علاقه‌مند باشید، حتما در جریان هستید که آقای دکتر رنانی از جمله مخالفین  سرسخت مقوله‌ی هدفمندی یارانه‌ها (به شیوه‌ای که دولت درصدد اجرای آن است) هستند. در این رابطه مناظرات تند و جانانه‌ای بین ایشان و دکتر جمشید پژویان (به‌عنوان تئوریسن و موافق سرسخت این شیوه) درگرفته است که خلاصه‌ی آن را در این‌جا ببینید.

مطالب مرتبط

یک دیدگاه در “معرفی چند سایت معتبر اقتصادی

  1. آقاي محترم اداره پخش به شما حقوق نمي ده كه بريد اداره بشينيد وبلاگ بنويسيد و چاي بخوريد و سيگار بكشيد و باز وبلاگ بنويسيد!! اقاي محترم چه خوب بود اگه شما در وبلاگتون درباره گرفتن حقوق حلال هم چيزي مي نوشتيد به جاي اين خزعبلات كه دم به دم از اون مغز مشوشتون بيرون مي زنه و روي كاغذ مي ريزه و اينجا البته تويه وب ريخته ميشه…!!!

    [پاسخ]

  2. نه عزيزم. اين آدما يه مشت بي كار خدايي هستن كه از حسادت دارن مي تركن. بعد هم چون حرف درستي ندارن بزنن، ميان به اسم اين و اون دري وري هاشون رو مي نويسن و در مي رن! كاش يه جو جرات داشتن و رو در رو حرف مي زدن ببينيم مشكل شون چيه!! توجه نكن. كار خودت رو بكن… فدا

    [پاسخ]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *