خبر تکاندهندهای است.
به نقل از الف میخوانیم:
زن جوانی است که نیمه عریان و خون آلود خود را به یک کلانتری در پاکدشت رسانده و ساعتی بعد بر اثر جراحت چاقو که از ناحیه گردن توسط چهار متجاوز پراید سوار بر او وارد آمده در بیمارستان «جان داده» است:
«متهمان من را به عنوان مسافر سوار یک پراید کردند و قصد تجاوز داشتند که من مقاومت کردم. یکی از آنها با چاقو ضربهای به گردنم زد و بعد که بیحال شدم، هر چهار نفر مرا مورد آزار قرار دادند.
در راه، سه نفر پیاده شدند و راننده پراید که قرار بود من را به بیمارستان برساند در بیابان چادر ماشین را پهن کرد و بار دیگر من را مورد آزار قرار داد و بعد همانجا رهایم کرد. کشانکشان خودم را کنار جاده رساندم و راننده آژانسی که داشت از آنجا رد میشد به من کمک کرد و من را به کلانتری رساند».
تا اینجا که هیچ.
پلیس چهار زن دیگر را که مورد تجاوز این متجاوزان قرار گرفته بودند، شناسایی کرد و شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران، قاطعانه همه متهمان را به جرم تجاوز به عنف و آدمربایی به ده سال حبس و یک بار اعدام محکوم کرد و اکبر نیز به دلیل قتل زن جوان علاوه بر اعدام به یک بار قصاص محکوم شد.
اما این رأی در شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور نقض شده است، زیرا «خانواده متهمان تلاش زیادی برای جلب رضایت شاکیان انجام دادند و موفق شدند رضایت همه آنها را بگیرند».
حالا این مسئله در اذهان عمومی شکل گرفته که:
نخست: آیا این گرفتن رضایت بر اثر پرداخت پول یا التماس بوده است یا با تهدید خانواده قربانی مظلوم به تهدیداتی از قبیل پخش فیلم تجاوز به عزیزشان در اینترنت و یا تجاوز به دیگر اعضای خانواده؟
دوم آن که آیا معقول است خانوادهای پس از چنین جنایت هولناکی بدون تهدید رضایت دهد؟
مگر میشود تجاوز کرد و بعد رضایت گرفت و از اعدام گریخت؟ آیا دیوان عالی کشور راه آسانی برای متجاوزان آینده باز نکرده و آیا جرمی از این دست جنبه عمومی نداشته است؟! …
============
پینوشت:
بررسی های وزارت بهداشت نشان می دهد که آمار مبتلایان به بیماری روانی رو به افزایش است.
پرویز مظاهری، دبیر انجمن روان پزشکان در خبر آنلاین می گوید که یک چهارم این افراد برای درمان مراجعه می کنند و از این افراد هم 10 تا 15 درصد بیماری خود را پی گیری می کنند.
به عبارت دیگر، از هر چهار ایرانی، یک نفر اختلال روانی دارد.
به تو چه؟ تو اگه راست ميگى برو عقده هايه جنسى خودتو درمان كن كه كارت به اينجاها نرسه ايناهم اولش عقده جنشى داشتن درمان نشدن اين شدن.
[پاسخ]
باسلام وعرض ادب-به عقیده ی بنده شمادرست می گویید؛وای کاش همه ی ماشهامت لازم برای دوای هردردی راداشته باشیم؛ای کاش همه ی مشکلات روحی وروانی افراددرمان می شد-ازبچگی درمان می شد-ای کاش درمملکت مابهداشت روان مانندبهداشت تغذیه وغیره رعایت می شد-آنگاه شاهداین همه قتل-جرم-جنایت وفقرنمی بودیم؛اگرچه همه ی ایناها ریشه درفقردارد-فقرمطلق -نه فقرزیرخط فقر؟!بنابه فرمایش متین حضرت رسول(ص){کادالفقران یکون کفرا-نزدیک است که فقربه کفرمبدل شود.}بله بگذریم-درپاسخ آن عزیزی که شمارابه عنوان دارنده ی عقده های جنسی می داند؟!-به نظرمی رسد-آن بزرگوارنیازمندفوری درمان ویاحداقل نیازمن به کمک عزیزانی ست که ازنقطه نظرروان شناختی مسلط بوده تابه ایشان کمک کنند؛البته انشاالله خدابه ایشان وهمه ی ماکمک کند-سیدحمیدفاضلی-مدیروبلاگ خبری-ادبی وهنری خلوت تابناک-25فروردین ماه 1391خورشیدی-تهران
[پاسخ]
سلام-به عقیده ی من قاضی پرونده کمک حال چنین افرادمتجاوزوجانی است؛مثلاطبق نص صریح قرآن وفقه اسلامی درمرحله ی اول انگشت دزدراقطع می کنند!؟کدام قاضی درجمهوری اسلامی چنین مجازاتی برای سارق قائل شده است؛به قول اباعبدالله الحسین ع دین لغلغه ی زبان مردم است هروقت به نفع شان باشدقبولش دارندوهرگاه برعلیه شان باشد؛ دین رااضافی وزائدمی دانند!قاضیان نیزدرآخرالزمان چنین شده اند/!پس اگرمتجاوزین با این زن مظلوم زنای محسنه کرده اند-صرفابارضایت آلوده به تهدیدآیامی توان ازحکم خدا-قرآن ورسولش صرف نظرکرد-؟!آیاحاکم شرع وقت -رییس قوه ی قضا-نبایدچنین جرمی راپاسخ دهد/!اینهاسئوالاتی است که می توان مطرح کردولی به چه قیمتی؟!
[پاسخ]
ramayanaka.blogfa.com گفته:
۲۲ دی ۱۳۹۲ در ساعت ۱۲:۴۳
سلام-به عقیده ی من قاضی پرونده کمک حال چنین افرادمتجاوزی است؛مثلاطبق نص صریح قرآن وفقه اسلامی درمرحله ی اول انگشت دزدراقطع می کنند!؟کدام قاضی درجمهوری اسلامی چنین مجازاتی برای سارق قائل شده است؛به قول اباعبدالله الحسین ع دین لغلغه ی زبان مردم است هروقت به نفع شان باشدقبولش دارندوهرگاه برعلیه شان باشد؛ دین رااضافی وزائدمی دانند!قاضیان نیزدرآخرالزمان چنین شده اند/!پس اگرمتجاوزین با این زن مظلوم زنای محسنه کرده اند-صرفابارضایت آلوده به تهدیدآیامی توان ازحکم خدا-قرآن ورسولش صرف نظرکرد-؟!آیاحاکم شرع وقت -رییس قوه ی قضا-نبایدچنین جرمی راپاسخ دهد/!اینهاسئوالاتی است که می توان مطرح کردولی به چه قیمتی؟!
پاسخ به این نظر
[پاسخ]