حتماً بارها در سایتها و وبلاگها به این جمله برخوردهایم که:
«نویسندهی این وبلاگ در هیچ سایت یا وبلاگی کامنت نمیگذارد. هر گونه کامنت با نام من جعلی است».
شخصاً بهعنوان کسی که به دنیای وب علاقه دارم و خواهان ارتباطگیری هرچه بیشتر با افراد از طریق وب هستم، همیشه باعث تعجبام بوده که چرا شخصی که در دنیای وب فعال است، تمایلی به ارتباط با دیگران از طریق کامنت ندارد؟
تعبیر من از راهاندازی یک وبلاگ یا سایت این است که افراد در اینترنت بهدنبال جذب مخاطب هستند. ارتباط با این مخاطب هم فقط از طریق کامنتگذاری ممکن است.
یعنی آیا میشود که نسبت به مطالب دیگران در دنیای اینترنت بیتفاوت بود؟
اگر این طور است، پس چرا اصلاً وارد این فضای مجازی شدهایم؟
شما چه فکر میکنید؟
==============================
مطلب مرتبط: چرا وبلاگنویسی کار خوبیست؟

سلام
من معتقدم كه انسانها سيب زميني نيستند و نبايد باشند!
من اگر مطلبي را ناقص و مخصوصا غلط ببينم
حتما با گذاشتن كامنت عكس العمل نشان ميدهم
موفق باشيد
[پاسخ]
پویا نعمتاللهی پاسخ در تاريخ آذر 2ام, 1389 13:43:
سلام
آفرین. راهحل خوبی است.
تازه من میگم اگر با یک مطلب موافق بودیم، حتماً باید موافقت خودمان را از طریق کامنت با وبلاگنویس مربوطه درمیان بگذاریم.
و تشکری هم بکنیم.
[پاسخ]
اول، وقت ندارند. دو، نمی خواهند کسی به نام خودشان کامنت بگذارد. سومین دلیل کمی پیچیده تر از دوتای اولی است: نظرشان باید حتماً درباره ی موضوعی که خودشان برمی گزینند باشد.
به نظر من هم فیدبک بسیار مفید است. ولی معمولاً کامنت ها به دلیل های مختلف از جمله اختصار قابل اعتماد نیستند و فیدبک واقعی محسوب نمی شوند.
[پاسخ]
سلام
خسته نباشي
از پشت كار شما قدر داني مي كنم.
[پاسخ]
پویا نعمتاللهی پاسخ در تاريخ آذر 7ام, 1389 10:01:
سلام
مخلص و شاگرد شما هستیم.
با احترام
[پاسخ]