باز هم بحث سبزیها و صیفیهای جنوب تهران به موضوع اخبار روز تبدیل شده است. اینکه سبزیجات این منطقه با فاضلاب خام انسانی آبیاری میشوند و بیماریهایی که از این طریق ممکن است حادث شوند.
چند وقت قبل هم که بحث مشابهی در گرفت و ادارهی بهداشت، استفاده از سالاد و سبزیجات را در رستورانهای تهران ممنوع کرده بود.
به یک مناسبت خاص، به رستوران (کنتاکی) البیک رفتیم. در منوی این رستوران، همهی انواع کنتاکی با ظرف سالاد کلم سرو میشود. حالا با توجه به اینکه سرو سالاد ممنوع شده بود، مسلماً به نفع این رستوران بود. چون پول سالاد را از منو کم نمیکند؛ اما سالاد هم سرو نمیکند.
داشتم فکر میکردم اگر این ممنوعیت به نفع رستوران البیک باشد، اما مسلماً به ضرر رستورانهای بزرگی (مثلاً نایب است).
این رستوران مبلغ حدود 5 هزار تومان بابت استفاده از «سالاد بار» به صورتحساب شما اضافه میکند. حالا اگر استفاده از سالاد ممنوع باشد؛ مسلماً این رستوران از قسمتی از درآمدهایش محروم میشود.
کلاً میخواستم این را بگویم که هر ممنوعیتی، باعث انتفاع عدهای و همچنین ضرر عدهی دیگری میشود.
به قول شاعر:
هرکسی را نقش خود بیند در آب
برزگر باران و گازر، آفتاب
سلام
آره اما اون موقع اولش بود كه هيچ كجا نمي دادند.چون در عروسي كه با هم رفتيم همه چي در ظروف يكنفرهبسته بندي بهداشتي بود.من اين حالت را در مشهد هم تجربه كردم.
اما بهر حال اين قانون به نظر براي رستورانهاي بين شهري بجا و لازم است .
[پاسخ]